Cea mai experimentată echipă, cu un stagiu de peste 10 ani de activitate în sfera juridică 

Încă de la crearea sa, INCASO a pus accent pe formarea și consolidarea unei echipe puternice de profesioniști, considerând investiția în capitalul uman una dintre investițiile strategice pe care trebuie să le facă orice companie care are scopuri mari.

Echipa noastră a crescut de la un an la altul și va continua să crească atât calitativ, cât și numeric. Indiferent de sfera anterioară de activitate, angajații noștri beneficiază periodic de instruiri și formări profesionale. De asemenea, la INCASO, punem accent pe partajarea cunoștințelor și accesul la informare.

INCASO investește în tineri, pentru că tinerii de astăzi pot deveni liderii de mâine ai comunității locale de afaceri. Noi îi ajutăm să se descopere, să se integreze pe piața muncii, oferindu-le posibilitatea să devină adevărați profesioniști.

Promovarea formării continue și a autoperfecționării angajaților, precum și investiția echitabilă în capitalul uman reprezintă linii directoare ale politicii noastre de personal. Investim constant în echipă și în IT pentru clienți mulțumiți.

Echipa INCASO vă stă oricând la dispoziție pentru informații și consultanță de specialitate. Pentru a lua legătura cu unul dintre specialiștii noștri, apelați numărul de telefon sau scrieți-ne direct în caseta de dialog care apare, în partea stângă-jos a ecranului, la accesarea paginii noastre web.

Vă felicităm și vă mulțumim pentru că i-ați ales pe cei mai buni să vă reprezinte interesele!

Vrei să faci parte din echipa INCASO? Aplică acum pentru un job, expediază CV-ul!